
>
Процеси кріомеханохімії та кріомеханодеструкції при переробці хлорофілвмісних овочів в оздоровчі нанопродукти [Текст] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, О. С. Погарський, К. В. Дудник, Т. В. Котюк, С. М. Лосєва //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Вип. 2 (30), Ч. 1. - С. 167-183.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Погарська, Вікторія Вадимівна
Погарський, Олексій Сергійович
Дудник, К. В.
Котюк, Т. В.
Лосєва, Світлана Михайлівна
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Погарська, Вікторія Вадимівна
Погарський, Олексій Сергійович
Дудник, К. В.
Котюк, Т. В.
Лосєва, Світлана Михайлівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|