
>
Інноваційні підходи інтеграції наукових розробок в навчальний процес під час професійної підготовки інженерів-технологів для харчових виробництв [Текст] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, О. О. Юр'єва, Н. В. Коробець, Л. М. Соколова //
Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва – запорука ефективності навчального процесу : тези доп. Х Всеукр. наук.-метод. конф., 27 верес. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 154-155.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Погарська, Вікторія Вадимівна
Юр'єва, Ольга Олексіївна
Коробець, Н. В.
Соколова, Л. М.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Погарська, Вікторія Вадимівна
Юр'єва, Ольга Олексіївна
Коробець, Н. В.
Соколова, Л. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|