
>
Ткаченко, У. О.Обґрунтування технології напівфабриката з пінною структурою на основі рослинних олій [Текст] / У. О. Ткаченко, наук. керівник О. В. Котляр //
Ткаченко, У. О.
Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 13.
Додаткові точки доступу:
Котляр, Олег Володимирович
Додаткові точки доступу:
Котляр, Олег Володимирович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|