
>
Ферментативная атакуемость in vitro белкового компонента кулинарных изделий с комплексной пищевой добавкой «ГЕМОДАР» [Текст] / П. В. Волошин, В. А. Коваленко, В. В. Евлаш, Л. Д. Герус //
Проблеми техніки і технології харчових виробництв : матеріали міжвуз. наук.-практ. конф., Полтав. ун-т спожив. кооперації України, 8-9 квіт. 2004 р. - Полтава : ПУСКУ, 2004. - С. 269-270.
Додаткові точки доступу:
Волошин, П. В.
Коваленко, В. А.
Евлаш, Виктория Владленовна
Герус, Л. Д.
Додаткові точки доступу:
Волошин, П. В.
Коваленко, В. А.
Евлаш, Виктория Владленовна
Герус, Л. Д.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|