>
Горальчук, А. Б.Удосконалення рецептурного складу молочних коктейлів [Текст] / А. Б. Горальчук, С. Б. Омельченко, О. В. Котляр //
Горальчук, А. Б.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Вип. 1 (33). - С. 7-19.
Додаткові точки доступу:
Омельченко, Світлана Борисівна
Котляр, Олег Володимирович
Додаткові точки доступу:
Омельченко, Світлана Борисівна
Котляр, Олег Володимирович
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|