
>
Інноваційні технології дієтичних харчових продуктів [Електронний ресурс] : опор. конспект лекцій для студ. освіт. ступеня магістр спец. 181 Харчові технології освіт.-проф. прогр. «Дієтичне харчування та харчова безпека» / В. В. Євлаш [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2019. - 79 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4099 (Репозітарій). - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Євлаш, Вікторія Владленівна
Серік, Максим Леонідович
Горбань, Віктор Григорович
Мурликіна, Наталя Віталіївна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Додаткові точки доступу:
Євлаш, Вікторія Владленівна
Серік, Максим Леонідович
Горбань, Віктор Григорович
Мурликіна, Наталя Віталіївна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | 162 |
2 | Репозітарій |