
>
Development of nanotechnologies of curd desserts, fruit and vegetable additives for their preparation as brewing agents,structures and colorants [Text] / R. Pavlyuk, V. Pogarskaya, K. Balabai, O. Pogarskiy, T. Stukonozhenko //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2019. - Vol. 3, № 11(99). - P. 13-22. - DOI https://doi.org/10.15587/1729-4061.2019.169646.
Додаткові точки доступу:
Pavlyuk, R.
Pogarskaya, Viktoriya
Balabai, K.
Pogarskiy, Oleksiy
Stukonozhenko, T.
Переход по DOI
Додаткові точки доступу:
Pavlyuk, R.
Pogarskaya, Viktoriya
Balabai, K.
Pogarskiy, Oleksiy
Stukonozhenko, T.
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|