
>
В 53
Шаніна, Ольга Миколаївна.Особливості протікання процесу бродіння безглютенового тіста з додаванням соргового борошна [Текст] / О. М. Шаніна, С. М. Мінченко //
В 53
Шаніна, Ольга Миколаївна.
Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2016. - Вип. 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в. - С. 77-82.. - Бібліогр. наприкінці ст.
(Шифр в БД 664(06)/В 53-595408)
Додаткові точки доступу:
Мінченко, С. М.
(Шифр в БД 664(06)/В 53-595408)
Додаткові точки доступу:
Мінченко, С. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |