>
Юрченко, Світлана Леонідівна.Використання рослинної сировини в технології функціональних напоїв [Текст] / С. Л. Юрченко, М. Б. Колеснікова //
Юрченко, Світлана Леонідівна.
Новітні технології оздоровчих продуктів харчування ХХІ століття : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 21 жовт. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 129-130.
Додаткові точки доступу:
Колеснікова, Марина Борисівна
Додаткові точки доступу:
Колеснікова, Марина Борисівна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|