
>
Герасимов, Д.Технологія комбінованих фаршевих виробів з додаванням лляного борошна, овочів та сиру [Текст] / Д. Герасимов ; наук. керівник К. В. Свідло //
Герасимов, Д.
Сучасні виклики у розвитку невиробничої сфери: погляд молодих науковців : матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. молодих учених, магістрантів і студентів, м. Харків, 25-26 берез. 2021 р. - Харків : ХТЕІ КНТЕУ, 2021. - С. 154..
Додаткові точки доступу:
Свідло, Карина Володимирівна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Свідло, Карина Володимирівна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|