
>
Дослідження зсувних характеристик смаженого продукту на основі грибів [Текст] / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, Ю. І. Єфремов, Г. Ю. Пузанова //
Вісник Нац. техн. ун-ту "Харків. політехн. ін-т". - Харків : НТУ "ХПІ", 2004. - № 39: Нові рішення в сучас. технологіях. - С. 85-90.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Михайлов, Валерій Михайлович
Єфремов, Ю. І.
Пузанова, Г. Ю.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Михайлов, Валерій Михайлович
Єфремов, Ю. І.
Пузанова, Г. Ю.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|