>
Скоморохов, А. С.Вплив сировини рослинного походження на якість м’ясного продукту [Текст] / А. С. Скоморохов ; наук. керівник А. Л. Леппа //
Скоморохов, А. С.
Глобалізація наукових знань: міжнародна співпраця та інтеграція галузей наук : матеріали VII Міжнар. студент. наук. конф., м. Суми, 29 листоп. 2024 р. - Суми, 2024. - С. 252-255.
Додаткові точки доступу:
Леппа, Анастасія Львівна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Леппа, Анастасія Львівна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|