
>
Самохвалова, Ольга Володимирівна.Гідроколоїди – ключові інгредієнти формування структури безглютенових і безбілкових хлібобулочних виробів [Текст] / О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник, К. Р. Касабова //
Самохвалова, Ольга Володимирівна.
Проблеми і практичні підходи виробництва та регулювання використання харчових добавок в країнах Європейського Союзу та в Україні : ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 25 жовт. 2023 р. - Київ : НУХТ, 2023. - С. 40-42.
Додаткові точки доступу:
Олійник, Світлана Георгіївна
Касабова, Катерина Рубенівна
Додаткові точки доступу:
Олійник, Світлана Георгіївна
Касабова, Катерина Рубенівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|