Управління якістю продукції хлібопекарних, кондитерських, макаронних і харчоконцентратних виробництв [Текст] : метод. вказівки до самост. вивч. дисципліни для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології (ОПП Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів) / авт.-уклад.: О. Г. Шидакова-Каменюка, К. Р. Касабова. - Харків : [б. в.], 2025. - 41 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу: Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна\авт.-уклад.\ Касабова, Катерина Рубенівна\авт.-уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах