
>
Терешкін, Олег Георгійович.Дослідження процесу термічної обробки цибулі ріпчастої під час ії очищення комбінованим способом [Текст] / О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський //
Терешкін, Олег Георгійович.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 14 трав. 2015 р. - Харків : ХДУХТ, 2015. - Ч. 1. - С. 264-265.
Додаткові точки доступу:
Горєлков, Дмитро Вікторович
Дмитревський, Дмитро В`ячеславович
Додаткові точки доступу:
Горєлков, Дмитро Вікторович
Дмитревський, Дмитро В`ячеславович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|