
>
Сировина та добавки антиокисної дії у виробництві печива, виготовленого з використанням традиційних та нетрадиційних для кондитерської промисловості жирів [Текст] / А. М. Сесь, В. І. Михайлик, К. К. Василець, Г. Л. Звягінцева //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2011. - Вип. 1 (13). - С. 84-89.
Додаткові точки доступу:
Сесь, А. М.
Михайлик, Володимир Іванович
Василець, Катерина Костянтинівна
Звягінцева, Г. Л.
Додаткові точки доступу:
Сесь, А. М.
Михайлик, Володимир Іванович
Василець, Катерина Костянтинівна
Звягінцева, Г. Л.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|