.
Управління конкурентоспроможністю сільськогосподарської продукції [Текст] / К. С. Богомолова ; наук. керівник О. О. Красноруцький //
Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка : 85-річчю з дня заснування Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка присвячується. - Харків : ТОВ "Майдан", . - Вип. 162: Екон. науки. - С. 99-107.. - Бібліогр.: с. 105-106.
(Шифр в БД 33(06)/В 53-165026823)
Рубрики:
Україна
Украина

Анотація:
Забезпечення конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції є дуже складним процесом, тому рішення поставленої задачі можливе лише на основі формування цілісної системи управління конкурентоспроможністю. Враховуючи те, що система управління конкурентоспроможністю продукції є однією з підсистем управління виробництвом, відповідно, її побудова повинна спиратися на загальні принципи системи управління в цілому. У статті наведені основні формулювання понять: «конкурентоспроможність», «якість», «конкурентні переваги підприємства», «управління конкурентоспроможністю продукції», запропонований ряд підходів для формування системи управління.
Обеспечение конкурентоспособности сельскохозяйственной продукции является очень сложным процессом, поэтому решение поставленной задачи возможно лишь на основе формирования целостной системы управления конкурентоспособностью. Учитывая то, что система управления конкурентоспособностью продукции является одной из подсистем управления производством, следовательно, ее построение должно опираться на общие принципы системы управления в целом. В статье приведены основные формулировки понятий: «конкурентоспособность», «качество», «конкурентные преимущества предприятия», «управление конкурентоспособностью продукции», предложен ряд подходов для формирования системы управления.
Додаткові точки доступу: