
>
631.3(06)
К 47
Клімонтов, В. А.Підвищення надійності та міцності техніки при виробництві яловичини в Харківській області [Текст] / В. А. Клімонтов, М. М. Шаповал //
К 47
Клімонтов, В. А.
Вісник Харк. держ. техн. ун-ту сіл. госп-ва / ХДТУСГ. - Харків, 2004. - Вип. 24 : Технiчний сеpвiс АПК, технiка та технологiї у сільськогосподарському машинобудуваннi. - С. 111-115.. - Бібліогр. на прикінці ст.
(Шифр в БД 631.3(06)/В 53-496216)
Рубрики:
Україна
Украина
Ключові слова: продукція тваринництва -- продукция животноводства -- механізація тваринництва -- механизация животноводства -- годування тварин -- кормление животных --
Анотація:
Розглянуто сучасний стан розвитку виробництва яловичини в умовах переходу до ринку, вказано головні причини зниження валового виробництва. Обгрунтовано основні напрямки підвищення надійності та міцності механіки при виробництві яловичини в перехідний період.
Рассмотрено современное состояние развития производства говядины в условиях перехода к рынку, указаны главные причины снижения валового производства. Определены основные направления повышения надежности и прочности механики при производстве говядины в переходный период.
Додаткові точки доступу:
Шаповал, М. М.
(Шифр в БД 631.3(06)/В 53-496216)
УДК | |
631.3(06) | |
636.2.034 |
Рубрики:
Україна
Украина
Ключові слова: продукція тваринництва -- продукция животноводства -- механізація тваринництва -- механизация животноводства -- годування тварин -- кормление животных --
Анотація:
Розглянуто сучасний стан розвитку виробництва яловичини в умовах переходу до ринку, вказано головні причини зниження валового виробництва. Обгрунтовано основні напрямки підвищення надійності та міцності механіки при виробництві яловичини в перехідний період.
Рассмотрено современное состояние развития производства говядины в условиях перехода к рынку, указаны главные причины снижения валового производства. Определены основные направления повышения надежности и прочности механики при производстве говядины в переходный период.
Додаткові точки доступу:
Шаповал, М. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|