
>
Наукові принципи зберігання харчових продуктів [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. робіт з дисципліни для студентів СВО бакалавр спец. 181 Харчові технології ОПП Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів / авт.-уклад.: Г. В. Степанькова, О. Г. Шидакова-Каменюка, О. І. Болховітіна. - Харків : ДБТУ, 2023. - 49 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Степанькова, Галина В'ячеславівна\авт.-уклад.\
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна\авт.-уклад.\
Болховітіна, Олена Іванівна\авт.-уклад.\
Додаткові точки доступу:
Степанькова, Галина В'ячеславівна\авт.-уклад.\
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна\авт.-уклад.\
Болховітіна, Олена Іванівна\авт.-уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|