
>
Technology and biological value of milk-egg co-precipitate [Electronic resource] / G. Deinychenko, L. Deinychenko, S. Tkachyk, T. Kravchenko, K. Kravchenko //
Journal of Hygienic Engineering and Design. - 2021. - Vol. 36. - С. 119-124.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Deinychenko, Grygorii
Deinychenko, Liudmyla
Tkachyk, Stanislav
Kravchenko, Tamara
Kravchenko, Kateryna
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Deinychenko, Grygorii
Deinychenko, Liudmyla
Tkachyk, Stanislav
Kravchenko, Tamara
Kravchenko, Kateryna
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |