
>
Реалізація методології системного підходу в технології продукції ресторанної індустрії [Текст] / О. О. Гринченко, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, Т. В. Черемська, Є. Ю. Компанієць //
Scientific practice: modern and classical research methods : Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ» with Proceedings of the II International Scientific and Practical Conference, Boston, October 15, 2021. - Boston-Vinnytsia : Primedia eLaunch & European Scientific Platform, 2021. - С. 61-66.
Додаткові точки доступу:
Гринченко, Ольга Олексіївна
Колеснікова, Марина Борисівна
Юрченко, Світлана Леонідівна
Черемська, Тетяна Володимирівна
Компанієць, Є. Ю.
Додаткові точки доступу:
Гринченко, Ольга Олексіївна
Колеснікова, Марина Борисівна
Юрченко, Світлана Леонідівна
Черемська, Тетяна Володимирівна
Компанієць, Є. Ю.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|