
>
664.868:633.86
В 11
Туз, Н. Ф.Використання натуральних барвників під час виробництва мармеладу желейного [Текст] / Н. Ф. Туз, М. В. Артамонова //
В 11
Туз, Н. Ф.
Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2015. - Вип. 166: Сучасні напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в. - С. 186-220. - Бібліогр. наприкінці ст.
(Шифр в БД 664(06)/В 11-156111)
Анотація:
У статті розглянуто можливість використання у якості натуральних барвників кріас-порошків рослинного походження. Запропоновано спосіб їх підготовки та раціональні концентрації під час виробництва мармеладу желейного. Визначено основні показники якості нових видів виробів під час зберігання.
В статье рассмотрена возможность использования в качестве натуральных красителей криас-порошков растительного происхождения. Предложен способ их подготовки и рациональные концентрации при производстве мармелада желейного. Определены основные показатели качества новых видов изделий при хранении.
Додаткові точки доступу:
Артамонова, Майя Володимирівна
(Шифр в БД 664(06)/В 11-156111)
УДК | |
664.868:633.86 |
Анотація:
У статті розглянуто можливість використання у якості натуральних барвників кріас-порошків рослинного походження. Запропоновано спосіб їх підготовки та раціональні концентрації під час виробництва мармеладу желейного. Визначено основні показники якості нових видів виробів під час зберігання.
В статье рассмотрена возможность использования в качестве натуральных красителей криас-порошков растительного происхождения. Предложен способ их подготовки и рациональные концентрации при производстве мармелада желейного. Определены основные показатели качества новых видов изделий при хранении.
Додаткові точки доступу:
Артамонова, Майя Володимирівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|