
>
Черевко, О. І.Сучасний стан наукових досліджень у галузі харчових технологій [Текст] / О. І. Черевко, В. М. Михайлов //
Черевко, О. І.
Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2-х частинах : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присв. 45-річчю ХДУХТ, 18 жовт. 2012 р. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 3-5.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|