
>
Tereshkin, Oleg.Technical and technological aspects of heat processing of eggplants [Text] / O. Tereshkin, D. Horielkov, V. Dub //
Tereshkin, Oleg.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Вип. 1 (31). - P. 108-118.
Додаткові точки доступу:
Horielkov, D.
Dub, V.
Додаткові точки доступу:
Horielkov, D.
Dub, V.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|