
>
Янчева, Марина Олександрівна.Науково-практичні аспекти вибору технологічних параметрів виробництва заморожених реструктурованих м’ясних виробів [Текст] / М. О. Янчева, Д. О. Баган //
Янчева, Марина Олександрівна.
Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, м. Харків, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 61.
Додаткові точки доступу:
Баган, Д. О.
Додаткові точки доступу:
Баган, Д. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|