
>
Ик-нагрев как перспективное направление в пищевых технологиях [Текст] / В. М. Михайлов, А. И. Черевко, И. В. Бабкина, Э. Э. Жамкочян //
Актуальні науково-методичні проблеми в підготовці спеціалістів вищої кваліфікації для торгівлі і харчування. - Харків : ХДАТОХ, 1997. - Ч. 1. - С. 161-163.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерий Михайлович
Черевко, А. И.
Бабкина, И. В.
Жамкочян, Э. Э.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерий Михайлович
Черевко, А. И.
Бабкина, И. В.
Жамкочян, Э. Э.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|