
>
Використання нових технологій м'ясних продуктів харчування з функціональними властивостями в навчальному процесі [Текст] / М. П. Головко, В. О. Коваленко, В. Г. Горбань, М. Л. Серік //
Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інновації в вищій школі в контексті сучасної парадигми вищої освіти : матеріали VI Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 70-річчю з дня народж. д-ра техн. наук, проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Бєляєва М. І., м. Харків, 24 жовт. 2008 р. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 86-87.
Додаткові точки доступу:
Головко, Микола Павлович
Коваленко, В. О.
Горбань, В. Г.
Серік, Максим Леонідович
Додаткові точки доступу:
Головко, Микола Павлович
Коваленко, В. О.
Горбань, В. Г.
Серік, Максим Леонідович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|