
>
Калашнікова, В. С.Використання харчових волокон в технології борошняних кондитерських виробів [Текст] / В. С. Калашнікова, С. Л. Юрченко //
Калашнікова, В. С.
Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали ІХ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Кривий Ріг, Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського, 23 жовт. 2020 р. - 2020. - С. 192-193.
Додаткові точки доступу:
Юрченко, Світлана Леонідівна
Додаткові точки доступу:
Юрченко, Світлана Леонідівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|