
>
Романюк, В. В.Класифікація підходів до визначення суті поняття «поведінка персоналу» [Текст] / В. В. Романюк, К. О. Сухогузова ; наук. керівник Л. Д. Забродська //
Романюк, В. В.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 186.
Додаткові точки доступу:
Сухогузова, К. О.
Забродська, Любов Давидівна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Сухогузова, К. О.
Забродська, Любов Давидівна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|