
>
Деякі аспекти використання структуроутворювачів в технологіях збитих молочних десертів на основі нежирної молочної сировини [Текст] / Г. В. Дейниченко, О. В. Самохвалова, Т. І. Юдіна, В. М. Ветров //
Вісник Донец. держ. ун-ту економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. Серія: Техн. науки. - Донецьк : ДонДУЕТ, 2004. - № 1 (21). - С. 210-214.
Додаткові точки доступу:
Дейниченко, Григорій Вікторович
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Юдіна, Т. І.
Ветров, В. М.
Додаткові точки доступу:
Дейниченко, Григорій Вікторович
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Юдіна, Т. І.
Ветров, В. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|