>
Determination of color formation of multicomponent fruit and vegetable pastes and dried powder fractions during low temperature treatment [Text] / O. Zagorulko, A. Zagorulko, M. Bondar, A. Postadzhiev, E. Ibaiev //
EUREKA: Life Sciences. - 2021. - № 6. - С. 43-48. - DOI https://doi.org/10.21303/2504-5695.2021.002202.
Додаткові точки доступу:
Zagorulko, Olexsiy
Zagorulko, Andrey
Bondar, M.
Postadzhiev, A.
Ibaiev , E.
Переход по DOI
Додаткові точки доступу:
Zagorulko, Olexsiy
Zagorulko, Andrey
Bondar, M.
Postadzhiev, A.
Ibaiev , E.
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|