
>
Бєловол, О. І.Організація інноваційної діяльності в ресторанній індустрії [Текст] / О. І. Бєловол ; наук. керівник Л. В. Татар //
Бєловол, О. І.
Світові досягнення і сучасні тенденції розвитку туризму та готельно-ресторанного господарства : тези ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 14-15 листоп. 2024 р. - Запоріжжя : НУ «Запорізька політехніка», 2024. - С. 564-566.
Додаткові точки доступу:
Татар, Лариса Василівна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Татар, Лариса Василівна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|