>
Перцевой, Федір Всеволодович.Розробка технології желейних виробів на основі високоетерифікованого пектину з додаванням крохмалю кукурудзяного [Текст] / Ф. В. Перцевой, О. П. Карєва, В. В. Рубіна //
Перцевой, Федір Всеволодович.
Новітні технології оздоровчих продуктів харчування ХХІ століття : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 21 жовт. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 179-180.
Додаткові точки доступу:
Карєва, О. П.
Рубіна, В. В.
Додаткові точки доступу:
Карєва, О. П.
Рубіна, В. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|