
>
Конкурентоспроможність персоналу підприємства: основи визначення дефініції [Текст] / С. В. Ночвін, С. І. Гончарова ; наук. керівник Л. Д. Забродська //
Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі : збірник наук. пр. здобувачів вищ. освіти. - Харків : ХДУХТ, 2018. - С. 114-119.
Додаткові точки доступу:
Ночвін, С. В.
Гончарова, С. І.
Забродська, Любов Давидівна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Ночвін, С. В.
Гончарова, С. І.
Забродська, Любов Давидівна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|