
>
Перцевой, Федір Всеволодович.Вивчення білкового складу сирного продукту м'якого з концентратом ядра арахусу та борошном кукурудзяним [Текст] / Ф. В. Перцевой, М. В. Обозна, Я. Ф. Жукова //
Перцевой, Федір Всеволодович.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2011. - Вип. 2 (14). - С. 211-220.
Додаткові точки доступу:
Обозна, М. В.
Жукова, Я. Ф.
Додаткові точки доступу:
Обозна, М. В.
Жукова, Я. Ф.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|