
>
Черевко, А. И.Интенсификация жарки мясных изделий [Текст] / А. И. Черевко, В. М. Михайлов //
Черевко, А. И.
Проблемы влияния тепловой обработки на пищевую ценность продуктов питания : тезисы докл. Всесоюз. науч. конф., г. Харьков, декабрь 1990 г. - Харьков : ХИОП, 1990. - С. 452-453.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерий Михайлович
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерий Михайлович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|