>
Лещенко, К. Г.Інноваційні підходи до використання білково-мінеральних добавок у м’ясних фаршевих виробах для галузі HoReCa [Текст] / К. Г. Лещенко, М. Л. Серік, Є. П. Пивоваров //
Лещенко, К. Г.
Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі : матеріали XIV Міжнар. наук.-практ. конф., Нац. ун-т харч. технол., 22 трав. 2025 р. - Київ, 2025.
Додаткові точки доступу:
Серік, Максим Леонідович
Пивоваров, Євген Павлович
Додаткові точки доступу:
Серік, Максим Леонідович
Пивоваров, Євген Павлович
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|