664(06)
.
Вплив трансглютамінази на газоутворювальну та газоутримувальну здатність рисового тіста [Текст] / О. М. Шаніна, В. О. Алексенко //
Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : КП "Міська друкарня", . - Вип. 152: Сучас. напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в. - С. 341-349.. - Бібліогр.: с. 348-349.
(Шифр в БД 664(06)/В 53-932715)
УДК
664(06)
577.15
664.65

Рубрики:
Україна
Украина

Анотація:
В статті розглянуто технологічні та наукові аспекти застосування різної рідкої фази та ферменту трансглютаміназа (ТГ) як структуроутворювача безглютенового тіста для хлібобулочних виробів. Встановлено підвищення газоутворюючої та газоутримуючої здатносі, що дозволяє дати позитивний прогноз щодо якості готової хлібобулочної продукції.
В статье рассмотрено технологические и научные аспекты использования разовой жидкой фазы и фермента трансглютаминазы (ТГ) как структурообразователя безглютенового теста для хлебобулочных изделий. Установлено повышение газообразующей и газоудерживающей способности, что позволяет дать позитивный прогноз относительно качества готовой хлебобулочной продукции.
Додаткові точки доступу: