
>
Черевко, О. І.Дослідження комбінованого способу теплової обробки харчових продуктів [Текст] / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, І. В. Лебединець //
Черевко, О. І.
Вісник Нац. техн. ун-ту "Харків. політехн. ін-т". - Харків : НТУ «ХПІ», 2002. - № 17. - С. 149-153.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Лебединець, І. В.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Лебединець, І. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|