
>
Development of the food product for special dietary uses ‒ cheese with phyto-ingredients [Electronic resource] / T. Ryzhkova, S. Danylenko, P. Gursky, I. Heida, V. Bondarchuk, O. Stotska //
Phytotherapy Journal. - 2024. - Vol. 2024, Issue 4. - P. 131-142. - DOI 10.32782/2522-9680-2024-4-131.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Ryzhkova, Taisia
Danylenko, S.
Gursky, Petro
Heida, Iryna
Bondarchuk, V.
Stotska, O.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Ryzhkova, Taisia
Danylenko, S.
Gursky, Petro
Heida, Iryna
Bondarchuk, V.
Stotska, O.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |