
>
Головко, Микола Павлович.Актуальність використання йодобілкових комплексів у технології соусів емульсійного типу [Текст] / М. П. Головко, Т. М. Головко, М. П. Бакіров //
Головко, Микола Павлович.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2011. - Вип. 1 (13). - С. 48-54.
Додаткові точки доступу:
Головко, Тетяна Миколаївна
Бакіров, М. П.
Додаткові точки доступу:
Головко, Тетяна Миколаївна
Бакіров, М. П.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій |