
>
Дослідження використання рослинних компонентів у технології сирних продуктів [Текст] / Л. О. Чаговець, Ф. В. Перцевой, В. В. Чаговець, М. В. Обозна //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 3-10.
Додаткові точки доступу:
Чаговець, Л. О.
Перцевой, Федір Всеволодович
Чаговець, Віта Віталіївна
Обозна, М. В.
Додаткові точки доступу:
Чаговець, Л. О.
Перцевой, Федір Всеволодович
Чаговець, Віта Віталіївна
Обозна, М. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|