>
Андрєєва, Світлана Сергіївна.Наукові підходи до розроблення технології крем-чизу [Текст] / С. С. Андрєєва, Є. П. Пивоваров, М. В. Титаренко //
Андрєєва, Світлана Сергіївна.
Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., Держ. біотехнол. ун-т, 15 трав. 2025 р. - Харків : ДБТУ, 2025. - С. 19-20.
Додаткові точки доступу:
Пивоваров, Євген Павлович
Титаренко, М. В.
Додаткові точки доступу:
Пивоваров, Євген Павлович
Титаренко, М. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій |