
>
Потапов, Володимир Олексійович.Кінетичний метод прогнозування якості харчової сировини в процесах сушіння і збереження [Текст] / В. О. Потапов //
Потапов, Володимир Олексійович.
Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв : матеріали ІV Міжнар. наук.-техн. конф., Харків. держ. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, жовтень 2004 р. - Харків : ХДТУСГ, 2004.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|