
>
664.644.4
Ш 20
Шаніна, Ольга Миколаївна.Обґрунтування складу борошняних сумішей у виробництві безглютенових продуктів [Текст] / О. М. Шаніна, С. М. Мінченко //
Ш 20
Шаніна, Ольга Миколаївна.
Інженерія переробних і харчових виробництв. - 2017. - № 2 (1). - С. 63-67.. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД І915445/2017/2(1))
Ключові слова: борошно -- мука -- борошняні суміші -- мучные смеси -- білок -- белок --
Анотація:
В статті досліджено вплив нетрадиційних видів сировини на біологічну цінність безглютенових парових хлібців. Встановлено збільшення змісту лімітуючих амінокислот та зростання коефіцієнтів утлилітарності білка та збалансованості білка, а також індексу якості.
В статье исследовано влияние нетрадиционных видов сырья на биологическую ценность безглютеновых паровых хлебцев. Установлено увеличение содержания лимитирующих аминокислот и рост коэффициентов утлилитарности белка и сбалансированности белка, а также индекса качества.
Додаткові точки доступу:
Мінченко, С. М.
(Шифр в БД І915445/2017/2(1))
УДК | |
664.644.4 |
Ключові слова: борошно -- мука -- борошняні суміші -- мучные смеси -- білок -- белок --
Анотація:
В статті досліджено вплив нетрадиційних видів сировини на біологічну цінність безглютенових парових хлібців. Встановлено збільшення змісту лімітуючих амінокислот та зростання коефіцієнтів утлилітарності білка та збалансованості білка, а також індексу якості.
В статье исследовано влияние нетрадиционных видов сырья на биологическую ценность безглютеновых паровых хлебцев. Установлено увеличение содержания лимитирующих аминокислот и рост коэффициентов утлилитарности белка и сбалансированности белка, а также индекса качества.
Додаткові точки доступу:
Мінченко, С. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|