664.644.4
Ш 20
.
Обґрунтування складу борошняних сумішей у виробництві безглютенових продуктів [Текст] / О. М. Шаніна, С. М. Мінченко //
Інженерія переробних і харчових виробництв. - . - № 2 (1). - С. 63-67.. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД І915445/2017/2(1))
УДК
664.644.4

Ключові слова: борошно -- мука -- борошняні суміші -- мучные смеси -- білок -- белок --
Анотація:
В статті досліджено вплив нетрадиційних видів сировини на біологічну цінність безглютенових парових хлібців. Встановлено збільшення змісту лімітуючих амінокислот та зростання коефіцієнтів утлилітарності білка та збалансованості білка, а також індексу якості.
В статье исследовано влияние нетрадиционных видов сырья на биологическую ценность безглютеновых паровых хлебцев. Установлено увеличение содержания лимитирующих аминокислот и рост коэффициентов утлилитарности белка и сбалансированности белка, а также индекса качества.
Додаткові точки доступу: