
>
Лещук, Є. О.Уживання продуктів, багатих вітаміном Д: тренди та наслідки [Текст] / Є. О. Лещук, наук. керівник : О. Ф. Аксьонова, Д. О. Торяник //
Лещук, Є. О.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 1. - С. 57.
Додаткові точки доступу:
Аксьонова, Олена Федорівна
Торяник, Дмитро Олександрович
Додаткові точки доступу:
Аксьонова, Олена Федорівна
Торяник, Дмитро Олександрович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|