
>
Самойленко, Сергій Олексійович.Сучасні методи дослідження сировини [Електронний ресурс] : конспект лекцій для студентів спец.181 Харчові технології та інженерія, освіт. програма Дієтичне харчування та харчова безпека / С. О. Самойленко, С. М. Губський ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б в.], 2018. - 72 с. : іл., табл. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4114 (Репозітарій). - Бібліогр.: с. 72. - Б. ц.
Зміст: >
Загальна характеристика методів дослідження харчових продуктів
Хімічні тестові методи аналізу
Оптичні експрес-методи дослідження
Абсорбційні спектроскопічні методи дослідження
Потенціометричний метод аналізу
Кондуктометричний та кулонометричний методи аналізу
Хроматографічні методи дослідження
Дослідження реологічних властивостей харчових продуктів
Додаткові точки доступу:
Губський, Сергій Михайлович
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Самойленко, Сергій Олексійович.
Загальна характеристика методів дослідження харчових продуктів
Хімічні тестові методи аналізу
Оптичні експрес-методи дослідження
Абсорбційні спектроскопічні методи дослідження
Потенціометричний метод аналізу
Кондуктометричний та кулонометричний методи аналізу
Хроматографічні методи дослідження
Дослідження реологічних властивостей харчових продуктів
Додаткові точки доступу:
Губський, Сергій Михайлович
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | 116 |
2 | Репозітарій |