
>
Kondrashіna, L.Improvement of vgipped flour semi-finished producer of technology with the use of gelatin and transglutaminase enzyme [Text] : monograph / L. Kondrashіna, V. Ladyka, O. Hrynchenko [etc.]. - Kharkiv : [б. в.], 2024. - 255 p. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Ladyka, V.
Hrynchenko, Olha
Kondrashіna, L.
Додаткові точки доступу:
Ladyka, V.
Hrynchenko, Olha
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|