
>
Підвищення ефективності процесу очищення від луски тушок коропа Cyprinus carpio за рахунок використання ультразвукової обробки [Текст] / Г. В. Дейниченко, В. М. Червоний, В. Д. Кононикін, В. В. Гузенко, О. В. Омельченко //
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2022. - Т. 5, № 2. - С. 268-280. - DOI https://doi.org/10.31866/2616-7468.5.2.2022.270108.
Додаткові точки доступу:
Дейниченко, Григорій Вікторович
Червоний, Віталій Миколайович
Кононикін, В. Д.
Гузенко, Василь Володимирович
Омельченко, О. В.
Переход по DOI
Додаткові точки доступу:
Дейниченко, Григорій Вікторович
Червоний, Віталій Миколайович
Кононикін, В. Д.
Гузенко, Василь Володимирович
Омельченко, О. В.
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|