
>
Наукові та практичні аспекти запровадження принципів ощадливого виробництва (Lean Production) в технологіях продукції м’ясопереробної галузі [Текст] : звіт про наук.-дослідну роботу (остаточний) / В. М. Онищенко, О. І. Черевко, Н. Г. Гринченко, М. О. Янчева, Т. М. Головко, В. А. Большакова, О. Б. Дроменко, Т. С. Желєва, А. В. Онищенко, С. Т. Інжиянц, О. І. Янушкевич, В. О. Біляєв, С. О. Шолудько. - Харків : ДБТУ, 2024. - 97 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Онищенко, В'ячеслав Миколайович
Черевко, Олександр Іванович
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Янчева, Марина Олександрівна
Головко, Тетяна Миколаївна
Большакова, Вікторія Анатоліївна
Дроменко, Олена Борисівна
Желєва, Тетяна Сергіївна
Онищенко, А. В.
Інжиянц, С. Т.
Янушкевич, О. І.
Біляєв, В. О.
Шолудько, С. О.
Додаткові точки доступу:
Онищенко, В'ячеслав Миколайович
Черевко, Олександр Іванович
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Янчева, Марина Олександрівна
Головко, Тетяна Миколаївна
Большакова, Вікторія Анатоліївна
Дроменко, Олена Борисівна
Желєва, Тетяна Сергіївна
Онищенко, А. В.
Інжиянц, С. Т.
Янушкевич, О. І.
Біляєв, В. О.
Шолудько, С. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій |